Over ons

Met positiefbericht.nl willen we mensen laten nadenken over hun positieve ervaringen die ze hebben gezien of hebben meegemaakt. Door het lezen van positieve ervaringen willen we mensen stimuleren om positief te handelen in hun dagelijks leven ook wanneer er tegen slagen komen of zijn. Natuurlijk is het leven niet alleen positief, maar het is makkelijker om iets negatief te zeggen dan positief.

Positiefbericht.nl is een onderdeel van Twilight Society. Twilight Society stimuleert mensen om bewuster te gaan nadenken over het thema respect en samenwerken. Meer hier over op de website www.twilightsociety.nl.

Als u contact wilt opnemen voor vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken op dit email adres: info@positiefbericht.nl

Dit project is ontwikkeld door Quirasoft. Quirasoft houdt zich bezig met de ontwikkeling van educatieve software en games, bedrijfssoftware en digitale entertainment.

Disclaimer 2010

De informatie op deze site is met zorgvuldig mogelijk samengesteld. Positiefbericht acepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect, ontstaan door het gebruik van de informatie op deze site of van referenties naar informatie van derden. Positiefbericht is niet verantwoordelijk voor de content die geplaatst wordt door gebruikers. Positiefbericht behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site, alsmede deze disclaimer, zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen.