23-Augustus-2010 17:05
Akkers Spijkenisse

Ik zag twee jongens op het schoolplein voetballen en opeens ging de bal over het hek heen in de struiken. De jongens gingen naar hun juf en vroegen of ze de bal mochten halen. Ik zag het gebeuren en ik heb de bal uit de struiken gehaald voor hun. Ze waren hartstikke blij en bedankte mij en gingen gelijk weer verder spelen.

11-Augustus-2010 12:25
Spanje Fuengirola

Een kind zat in de kinderwagen en hij liet zijn zakje met eten vallen. De ouders hebben het niet gezien. Het kind probeerde het zakje te pakken maar het lukte niet. Ik zag het en ik heb het aan het kind gegeven. De moeder heeft mij bedankt.

11-Augustus-2010 12:15
Spanje Fuengirola

In Spanje zag ik bij een winkel een man bedelen. Een man had een tas met eten aan de bedelaar gegeven en de bedelaar bedankte hem.

30-Juli-2010 20:15
Rotterdam Beurs

Mijn pa en ik zaten op een bank bij beurs en een man kwam naast ons zitten hij vertelde dat mensen van elkaar moeten leren houden. De man heeft openhartig gesproken over zijn werkverleden in Nederland. Hij heeft 45 jaar gewerkt en nu is hij met pensioen. Hij vertelde dat hij volgende week woensdag jarig is.

24-Juli-2010 13:00
Drievliet

We zijn met een grote groep kinderen en volwassen van de kerk naar Drievliet gegaan. Het was een hele leuke dag met elkaar. Zelf zit ik nog niet heel lang bij de groep maar je wordt wel met open armen ontvangen. Wat ik een heel mooi gebaar vond is dat mensen dingen met elkaar delen zoals het eten en drinken. Het was een geslaagde dag.

18-Juni-2010 18:25
Metro Spijkenisse Centrum

Een man staat te wachten bij een ov chipkaart automaat, maar durft niemand te vragen hoe het apparaat werkt. Ik heb aan de meneer gevraagd of ik hem kan helpen. Ik heb hem uitgelegd hoe hij zijn saldo kan opwaarderen. Hij heeft mij bedankt voor mij uitleg en daarna ging hij de bus in.